Esparreguera

Eduard Rivas escollit com a alcaldable pel PSC #Esparreguera

  • Actualitzat:
  • Creat:

En l’assemblea de dijous 17 de gener, davant de més d’una quarantena d’assistents, Eduard Rivas ha estat escollit candidat per encapçalar la llista municipal del PSC Esparreguera i, per tant, optar a revalidar l’Alcaldia.

En l’assemblea de dijous 17 de gener, davant de més d’una quarantena d’assistents, Eduard Rivas ha estat escollit candidat per encapçalar la llista municipal del PSC Esparreguera i, per tant, optar a revalidar l’Alcaldia.

En la seva intervenció, Eduard Rivas ha fet un breu repàs de la feina feta durant aquest mandat, però sobretot ha transmès la voluntat de seguir transformant Esparreguera desgranant alguns dels projectes que es treballaran en el programa electoral.

Eduard Rivas pretén continuar liderant un Govern del PSC per donar #continuïtat i #estabilitat. La nostra vila requereix un període per avançar, i on els canvis al govern no signifiquin paralitzar o canviar projectes.

Un altre dels aspectes que ha destacat és el d’avançar més en la #participació, en la #transparència i #proximitat. Cal donar continuïtat a l’experiència dels pressupostos participatius incrementant import i partides. En transparència el compromís es seguir amb el model d'èxit de les Comissions Informatives actual i de fer Juntes de Govern obertes a l’oposició i fer millores en la rendició de comptes a traves del PAM. La proximitat ja es un element intrínsec de la candidatura, cal escoltar entitats, associacions, persones i estar presents als múltiples actes de la vila, així com participar de la comunicació a les xarxes socials.

Un dels altres aspectes que va destacar Rivas va ser preservar la #convivència.

Aquest darrers temps la situació política nacional ha estat convulsa, però des del Govern municipal s’ha treballat intentant entendre a tothom i les seves reivindicacions, garantint la convivència i respecte dins la vila, preservant la bona imatge de la institució.

Per últim, va reivindicar el manteniment de #diàleg i #acords donat que ha estat un govern capaç d’aprovar els pressupostos amb el vots del tots els grups, des del PP a la CUP o de C’s a ERCPDeCAT.